2022/2023 Sonbahar Kış Sezonu Modası ve Trendleri

2022/2023 Sonbahar Kış Sezonu Modası ve Trendleri

25 Ocak 2023

Değişmez klasiklerden minimal çizgilere, parlak renklerden doğanın ve toprağın sakinliğine kadar, bu sezon modada her stile göre farklı bir trend öne çıkıyor. Sen de sofra ve sunum ürünlerinde yaptığın ufak  değişiklikler ve aksesuarlarla tarzını yansıtabilir ve kombinlerine uygun sofralar hazırlayarak evinde baştan sona 2022/2023 sonbahar kış modası esintisine kavuşabilirsin.

 

Klasik ve Modernin Karışımı

Çini ve porselenin vazgeçilmez güzelliği bu sezon modern çizgilerle birleşiyor. Giysilerin arasına eklediğin beyaz ve mavi tonların derinliği artıran görünümü seramik sofra takımlarıyla eşleşiyor. Neva Mentol Jülide Yemek Takımı, ince ve zarif çini desenleri modern çizgilerle birleştiren bir tasarım sunuyor. Kış mevsiminde doğaya hakim beyaz ve mavi tonlar en çekici görünümleriyle yemek masanı canlandırıyor.

 

Doğaya Dönüş Esintisi

Bu sezon naturel dokunuşlar moda trendleri arasında. Sevdiklerinle çay keyfi yaparken toprak tonlarındaki giysilerinle tam uyum sağlayacak Neva Çınar Plus Kahvaltı Takımı, ile tarzını sofrana taşıyabilirsin. Çınar plus kahvaltı takımı, sonbaharda gümüşe dönen çınar ağaçlarının güzelliğini yumuşak kahverengi tonlarla sofrana taşıyor.

Lüks Işıltılar

Mermer desenler, altın yaldızlar, simler ve pullar bu sezonun moda trendlerinden. Işıltıları seviyorsan, dikkat çekici kıyafetler ya da ışıldayan takılarınla mükemmel uyumu yakaladığın yemek sofraları hazırlaman mümkün. Neva Marble Plus Yemek Takımı tüm bu ışıltıyı bir araya toplamana yardımcı olan tasarımlardan biri. Altın çizgilerle ışıldayan mermer desenler, siyah kontörlerle öne çıkıyor. Göz dolduran tasarım, kontrast tonlarla sofranı adete bir sahneye dönüştürüyor.

Minimal ve Kullanışlı Tasarımlar

Sezonun önde gelen trendleri arasında minimal dekorasyon stillerini ve konforu bir arada sunan tasarımlar yer alıyor. Bu kış düz renk giysiler ve düz kesim eşofman ya da kotlarını sıklıkla giyebileceğin bir mevsim oluyor. Bu trende eşlik eden yumuşak hatlara ve düz renge sahip Neva Lilyum Plus Kahve Fincan Takımı ise dost sohbetlerinde de tarzını öne çıkaran seçimler yapmana yardımcı oluyor. 

 

Sezonun öne çıkan renk ve desenleri, tarzını ve kişiliğini yansıtman için Neva ürünlerinde özel olarak kombinleniyor. Trend olan renklerdeki yemek takımından ekmek dolabına, çaydanlıktan saklama kaplarına kadar evinde kış modasını yakalamak için hemen ürünlere göz atabilir, mükemmel kombinleri değerlendirerek seçimini yapabilirsin!

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.